Bergeijk – ZSC 3-1

Bergeijk heeft een verdiende overwinning behaald op buurman ZSC uit Westerhoeven.
Bij rust stond het nog 1-1 maar de eindscore kon tot 3-1 opgevoerd worden.
De mannen van Bram van der Vinnen zijn goed gestart in deze competitie

Bergeijk begon sterk. Kreeg in de beginfase veel kansjes maar vooralsnog geen score. De best kans was in het begin zelfs voor ZSC.
In de 26e minuut kon Colin Bergmans op snelheid door de verdediging van ZSC breken. Ook de keeper werd omspeelt zodat het scoren makkelijk was (1-0).

De bezoekers konden terugkomen en in de 38e minuut lag er de gelijkmaker in. Marc Neutkens haalde van 25 meter uit en verschalkte de Bergeijk-keer Daan Bauhaus. (1-1, tevens ruststand).
Na rust volgde een sterker Bergeijk.
De Westerhovense keeper Thijs Houbraken wist in  de 1e minuut al een harde inzet te keren en redde in de 56e minuut na een uitstekende Bergeijkse aanval met de voet.
Bergeijk kwam in de 70e minuut opnieuw op voorsprong, Hiervoor tekende Ward Cox (2-1).
ZSC ging hierna volop in de aanval en kreeg ook een goede kans die in de 82e minuut nog maar net tot corner omgebogen kon worden.
De tegenaanvallen van Bergeijk waren nog gevaarlijk. Tot 2x werd van de lijn gered.
In blessuretijd kwam dan toch uiteindelijk de 3-1 op het scorebord na een solo van Gijs Jansen.