Scheidsrechters

Welkom bij de pagina van de scheidsrechters van RKVV Bergeijk.De scheidsrechterscommissie is altijd actief bezig met werving en opleiding van clubscheidsrechters.

Onder begeleiding van ervaren scheidsrechters worden d.m.v. het leiden van wedstrijden, beginnend bij de F-jeugd, jongens en meisjes opgeleid tot pupil/junior of club-scheidsrechter naar gelang talent en ambitie. Daarna kun je eventueel doorstromen naar KNVB scheidsrechter, in onze club hebben wij in Luuk van Moll een goed voorbeeld, hij begon ook als pupilscheidsrechter en fluit regelmatig wedstrijden in de 2de en 3e klasse (1e elftallen senioren).

Interesse?

Neem contact op met Luuk van Moll via luuk_van_moll@hotmail.com. Hij kan je precies uitleggen wat het vak van scheidsrechter inhoudt en wat voor een mooie hobby het is.

Verenigingscheidsrechters
Scheidsrechter Senioren Scheidsrechter Junioren Scheidsrechter Pupillen