Lidmaatschap RKVV Bergeijk

Is voetbal iets voor jou?

RKVV Bergeijk verwelkomt uiteraard de nieuwe leden! Ben je klein of groot, pupil of veteraan, meisje of jongen, dame of heer, geel of blauw? Je bent altijd welkom bij RKVV Bergeijk! Wij bieden ook de mogelijkheid om gratis een keer te komen proef-trainen, zodat je voor jezelf kunt bekijken of voetbal iets voor jou is.

Wil je je direct aanmelden bij RKVV Bergeijk? Dan kun je gebruik maken van het onderstaande aanmeldingsformulier op deze pagina.

Vragen of wijzigingen?

Jeugdleden (of ouders van jeugdleden) kunnen voor proeftrainingen of overige informatie zich wenden tot het jeugdsecretariaat:

Christel Keeris
Schutsboom 45
5571 ME Bergeijk
Tel: 0497 – 57 59 13

Personen van 18 jaar of ouder kunnen voor proeftrainingen of overige informatie zich wenden tot het secretariaat:

Fons Sengers
secretariaat@rkvvbergeijk.nl

Ben je reeds lid en wil je een verhuizing doorgeven of een lidmaatschap opzeggen?
Meld dit a.u.b., onder vermelding van naam en geboortedatum, aan Sjef van Montfort via: ledenadministratie@rkvvbergeijk.nl.

Voor het seizoen 2017-2018 gelden de volgende contributiebedragen:

Senioren: € 163,00
Veteranen: € 130,00
A-B-C junioren: € 123,00
D-E-F pupillen: € 103,00
Mini-pupillen: € 56,00

Rustend lid: € 24,90
Niet spelend kaderlid: € 16,70
Erelid: € 0,00

Interesse om lid te worden?De contributie voor de vrouwen/meisjes is gelijk aan de contributie van hun mannelijke leeftijdsgenoten.
Voor vragen of informatie met betrekking tot de aanmelding kunt u een email sturen naar ledenadministratie@rkvvbergeijk.nl.

Ben je geïnteresseerd om lid te worden bij onze club? Klik hier om je eigen aan te melden!