Najaarsactie: RKVV Bergeijk-trui en trainingskleding

RKVV Bergeijk start met een eigen trainings- en vrijetijdskledinglijn die samen met onze kledingpartner Patrick is opgezet. Op korte termijn is er via de website van RKVV Bergeijk een bestelformulier te downloaden, daarop staan een hoodie, trui, jas, t-shirt, trainingskousen, een korte en lange trainingsbroek en ook wedstrijdkousen en -broekje.
Op zaterdag 14 oktober is er een pasochtend (9.00 – 12.00 uur) in de kantine.
Dan zijn alle artikelen in alle maten aanwezig.
Ook Sinterklaas kan bestellen, want de bestelde artikelen kunnen voor 1 december worden opgehaald.
Alle artikelen (behalve de trainingssokken) worden met een logo van RKVV Bergeijk geleverd en men heeft ook de keuze om een naam op het kledingstuk te laten zetten (broeken uitgezonderd).

Dit seizoen zijn de kledingstukken alleen via een bestelling aan te schaffen en deze moet voor 29 oktober binnen zijn. Als aftrap hebben we mooie actieprijzen! Mochten er elftallen zijn die een sponsoruiting wensen op hun kledingstuk; graag contact opnemen met Martijn Bakker: sponsoradmin@rkvvbergeijk.nl.
Sponsoruitingen mogen alleen worden geplaatst door Stersponsoren (of hoger).

Janneke Smeets en Kim Konings zien jullie graag bij de pasochtend!
Tip: als uw kind niet bij de pasochtend aanwezig kan zijn, kunt u een kledingstuk van hem/haar meenemen en deze op de pasmaten leggen om de juiste maat te bepalen.
Houd de website en social media-kanalen in de gaten, binnenkort kunt u via deze kanalen het bestelformulier downloaden mocht u niet naar de pasochtend kunnen komen.
Bestelde artikelen kunnen niet worden geruild.