Bergeijk-Nieuw Woensel 3-2, DVC/Keer Vr1-Bergeijk Vr1 5-1

Bergeijk- Nieuw Woensel  3-2

In een matige wedstrijd heeft Bergeijk toch nog de volle winst gepakt. In de slotfase werd het nog spannend toen in de 90e minuut de aansluitingstreffer (3-2) aangetekend werd door Nieuw Woensel maar Bergeijk bracht de winst over de streep en blijft de ranglijst in 4E aanvoeren.

Het eerste gevaar kwam van de bezoekers uit Eindhoven maar Daan Bauhaus stond als keeper, zoals gewoonlijk, goed opgesteld en wist de bal met de voet uit het doel te werken.
In de 23e minuut was Bergeijk aan de beurt om de keeper van de bezoekers te testen maar de kopbal na de corner verdween in zijn handen. Een paar minuten later moest Daan Bauhaus weer reddend optreden.
In de 30e minuut brak Piet Michielse vanaf eigen helft door de Nieuw Woensel defensie. Een vlaggende grensrechter leek roet in het eten te gooien maar de goed leidende scheidsrechter liet doorgaan maar de inzet werd door de keeper tot corner verwerkt,
In de 35e minuut bracht Colin Bergmans de stand op 1-0 na een voorzet van Bastian Rondeel (1-0). Even later stond de lat nog meer succes voor Colin Bergmans in de weg.

De ruststand van 1-0 was een terechte stand.

Vlak na rust (47e minuut) kwam Bergeijk wel op 2-0. Een voorzet vanaf rechts kon niet goed verwerkt worden door de Nieuw Woensel keeper. De bal kwam voor de voeten van Piet Michielse die geen moeite had met 2-0.
Nieuw Woensel zette de tegenaanval in en Bergeijk moest nu terug. In de 60e minuut was Sander van Kersbergen die 2-1 scoorde.
Bergeijk had vrijwel meteen een antwoord. Een vrije trap van Gijs Jansen vanaf 23 meter vloog in de netten (3-1).
In de 71e minuut leek Gijs Jansen het duel definitief het duel in het slot te gooien maar zijn verre lob ging wel over de keeper maar er stond nog een verdediger in het doel die de 4e goal voorkwam.
Nieuw Woensel bleef hierna het Bergeijk onder druk houden en de onvermijdelijke aansluitingstreffer kwam er. Gino de Wijs scoorde in de 90e minuut 3-2.

De lange blessure/wissel- tijd werd evenwel niet meer gescoord..

Opstelling Bergeijk:
Daan Bauhaus, Jop Lavrijssen, Len Rutten, Luuk van de Laar, Bram Bax, Tom Huijzers, Bastian Rondeel, Ward Cox,  Stijn Cuypers, Colin Bergmans, Piet Michielse.

DVC / Keer VR1- RKVV Bergeijk VR   5-1

Onnodig verlies in het diepe Limburg

Keer begint feller en krijgt een paar echte kansen, maar maakt ze niet af.  Tot de 15e minuut de bal vanuit een corner ingeschoten wordt. Met kleine speldenprikjes proberen we meteen wat terug te doen. Maar het levert nog geen goal op. Dan een prachtige aanval met een opbouw van Nadeche op Lotte, Lotte naar Nina en Nina naar Lynn die koelbloedig binnenschiet 1-1.

Daarna zijn we wat feller en dat resulteert in een tweetal mooie kansen, die jammer genoeg net niet tot een goal leiden.
DVC/Keer weer aan zet met een aanval die mooi uitgespeeld wordt : 2-1.
De volgende aanval is weer van Bergeijk waarbij Loes helaas geblesseerd raakt. We halen Lynn naar achteren en Loes probeert het er voor in uit te lopen. Helaas lukt dat niet en moet ze er toch uit.

Meteen na de rust krijgen we een mooie kans, met schot op goal. Deze gaat over en meteen valt de goal aan de andere kant 3-1. Kort daarna valt ook de 4-1. We laten de koppies niet hangen en krijgen nog een paar mooie kansen, net naast, op de paal…. Helaas vindt de bal het net niet.