ZSV Vr1 – Bergeijk Vr1 2-4

Bergeijk gaat sterk van start en heeft in het begin al enkele kansen om de score te openen maar helaas stranden de inzetten op de keeper. Daarna krijgt ZSV een goede kans maar de uitstekend keepende Nicole weet de bal uit de goal te tikken. Bergeijk is niet onder de indruk en blijft sterk voetballen en in de 25e minuut is het dan raak nadat Nanne de bal op Nina speelt, zij goed doortrekt en diagonaal de keeper passeert 0-1.
De kansen blijven komen voor Bergeijk en in de 35e minuut is het weer raak. Vanuit een vrije trap schiet Nina de bal via een tegenstander binnen 0-2.

Na rust komt ZSV sterk uit de kleedkamers en na enkele kansen scoort ZSV met een mooie schuiver. In de 65e minuut krijgt ZSV nog een vrije trap, maar wederom houdt Nicole de bal tegen. ZSV dringt aan maar dat geeft kansen voor Bergeijk en in de 74e minuut geeft Lotte een dieptepass op Joy. Zij gaat recht op de keeper af en maakt de 1-3. In de 79e minuut gaat Lotte nog een keertje goed door en maakt de 1-4. Aan het einde maakt ZSV nog 2 -4.
Al met al een mooie partij voetbal en verdiend gewonnen.