VV Amstenrade VR1 – Bergeijk VR1 0-3

Verslag van de wedstrijd VV Amstenrade VR1 tegen Bergeijk VR1:

Bergeijk komt sterk uit de startblokken en is vanaf de eerste minuut de bovenliggende partij. In de 7de minuut van de wedstrijd is het Lotte die de bal tussen twee verdedigers door weet te manoeuvreren en met een prachtig schot de bal in het doel schiet: 0-1.
Bergeijk laat er geen gras over groeien en in de 15de minuut is het wederom Lotte die met een fraaie goal de score verdubbelt: 0-2.
In de 22ste minuut tikt Nanne na een prachtige aanval de bal van dichtbij binnen: 0-3.
Na deze goals lijkt het niveau van de wedstrijd echter wat te zakken. Bergeijk neemt gas terug en de wedstrijd verloopt wat minder intensief.

De tweede helft begint met een matige start van Bergeijk, maar VV Amstenrade slaagt er niet in gevaarlijk te worden.
Pas in de 60ste minuut ontstaat het eerste gevaar in de tweede helft: een schot van Fem vliegt helaas net over het doel. In het resterende deel van de wedstrijd blijft Bergeijk zonder goed voetbal te spelen de bovenliggende partij.

Al met al was het een wedstrijd waarin Bergeijk sterk begon en snel een comfortabele voorsprong opbouwde dankzij goals van Lotte en Nanne.
Hoewel de tweede helft wat minder spectaculair was, slaagde Bergeijk erin om hun voorsprong vast te houden en de overwinning binnen te halen.