Toelichting indelen nieuwe seizoen jeugd.

Beste ouders,

Wij zijn in maart gestart met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen 2024-2025 met het indelen van de jeugdteams.
Met de input van de trainers en TJC zijn de eerste concept indelingen gemaakt.
Het proces wat wij doorlopen om uiteindelijk tot een definitieve indeling te komen is gewijzigd ten aanzien van andere jaren.

Vanaf week 17 gaan de schaduwteams (geldt alleen voor de bovenbouw, vanaf onder 12) één keer per week samen trainen in de nieuwe beoogde samenstelling (spelers en trainer) voor komende seizoen.
De term “schaduwteam” staat voor het potentieel nieuwe team voor komend seizoen.
Bij deze trainingen worden niet alleen de spelers uitgenodigd die volgens het eerste concept deel uitmaken van het nieuwe team, er wordt getraind in een bredere samenstelling met alle spelers die mogelijk in aanmerking zouden kunnen komen voor dit team voor het nieuwe seizoen.

Betekent ook dat er van deze groep uiteindelijk enkele spelers geen deel zullen uitmaken van dit team in het nieuwe seizoen maar in een ander team worden ingedeeld.
Deze spelers worden hierover persoonlijk geïnformeerd door de trainer voordat publicatie plaatsvindt.
Niet alle teams gaan trainen met de nieuwe schaduwteams, reden duidelijk vanwege leeftijden in combinatie met aantallen in deze leeftijdscategorie.

De TJC (samen met de trainers) komt na deze periode tot een definitieve indeling op basis van de eerste concept indeling en trainingen/ oefenwedstrijden schaduwteams van de nieuwe teams voor het seizoen 2024-2025.
In mei (planning eind mei) worden de samenstellingen van de teams definitief gemaakt en gepubliceerd op de site.

Helaas zullen mogelijk ook dit jaar enkele spelers (en ouders) teleurgesteld zijn in de uitkomst van de indeling.
Ons streven is om zo transparant mogelijk te zijn, richting de trainers, spelers en ouders.
Uiteindelijk maakt de technische jeugdcommissie de definitieve indeling, vanuit de jeugdcommissie en bestuur (jeugdvoorzitter en technische zaken) bewaken wij het proces.

Indeling wordt gepubliceerd/gedeeld met spelers en ouders wanneer deze definitief is.

Mocht je nog vragen hebben over het proces met betrekking tot de schaduwteams kun je contact opnemen met Hamid Aouaj (technisch jeugd coördinator) 06-22081994.

Planning en overige vragen Jeroen van Hout (jeugdvoorzitter) 06-25427082