RKVV Bergeijk en hoofdsponsor WILVO verlengen tot 2027

Met trots maakt RKVV Bergeijk bekend, dat WILVO haar hoofdsponsorschap met vijf seizoenen heeft verlengd en deze ook uitbreid. De nieuwe overeenkomst met het Bergeijkse metaalbedrijf loopt nu tot medio 2027.

Onlangs ondertekenden beide partijen de nieuwe overeenkomst op het hoofdkantoor van WILVO aan de Melkweg in Bergeijk. De contractverlenging van de hoofdsponsor vindt Bart Reuter, voorzitter van RKVV Bergeijk, fantastisch nieuws: “Het is nu het tiende seizoen van WILVO dat zij hoofdsponsor zijn van onze vereniging. De verlenging met vijf jaar is een teken van waardering en vertrouwen. De samenwerking met WILVO voelt erg goed en gelukkig spreekt onze hoofdsponsor dat gevoel ook uit. Tevens is met WILVO een uitbreiding afgesproken: het logo van WILVO zal vanaf het nieuwe seizoen op de achterkant van de meeste wedstrijdshirts komen te staan. We kijken uit naar de toekomst met WILVO aan onze zijde.”

Ook Rob Lemmens, CEO van WILVO, is trots op de nieuwe samenwerking: ”WILVO is trots om ons wederom te verbinden aan één van de grootste verenigingen van deze regio. De verlenging en uitbreiding is voor ons een logische stap om ons te profileren in Bergeijk en omstreken en ook om jeugdige nieuwe werknemers te binden.” Zijn collega Dennis Geerings (COO) vult hem aan: “We zijn al sinds 2011 hoofdsponsor. Het is niet eenvoudig om te meten wat het ons brengt, maar we merken aan alle kanten dat het ondersteunen van RKVV Bergeijk en andere lokale verenigingen positief energie brengt binnen ons bedrijf en ook binnen het lokale verenigingsleven. Het is mooi om daar een bijdrage aan te leveren!”.

Rob Lemmens verklaart de uitbreiding van de sponsoring: “We willen een bredere bijdrage leveren aan de vereniging. Het is uiteraard goed dat het vaandelteam prima presteert, maar de vereniging bestaat voornamelijk uit recreatieve voetballers. Het is goed te zien, dat de voetbalvereniging ondanks de twee mindere jaren door corona is blijven ontwikkelen. Zo zijn er een gehandicapten team en twee recreanten teams geformeerd. Het is fijn dat we RKVV Bergeijk ook verenigingsbreed kunnen ondersteunen. Vanaf het nieuwe seizoen worden wij daarom rugsponsor van alle elftallen.”

Voorzitter Bart Reuter: “Uiteraard zijn we als vereniging blij met deze extra ondersteuning. De coronatijd is zoals vele verenigingen niet makkelijk geweest. Toch hebben we veel steun ontvangen van onze sponsoren. Deze verlenging van het hoofdsponsorschap door WILVO en eerder al van de andere hoofdsponsor Bax Metaal betekent dat we positief naar de toekomst kunnen kijken. Het enthousiasme en de bereidheid om verder te gaan bij RKVV Bergeijk geeft ons vertrouwen!”

WILVO

WILVO heeft zich sinds de oprichting in 1970 continu ontwikkeld. Het resultaat is haar huidige vooraanstaande rol binnen de toeleveringswereld. Begonnen als specialist in het bewerken van dun plaatstaal en licht constructiewerk, is WILVO uitgegroeid tot een sterke toeleveringspartner voor veel klanten in binnen- en buitenland. Het leveren van een diversiteit aan metalen producten in grote en kleine series vormt nog steeds de basis, maar WILVO kijkt ook graag verder. Naast een modern machinepark beschikt WILVO over een grote mate van vakmanschap. Dit zorgt ervoor dat WILVO in staat is om zowel eenvoudige als complexe projecten in een korte tijd te realiseren.

Op de foto staan van links naar rechts: Rob Lemmens (CEO WILVO), Bart Reuter (voorzitter RKVV Bergeijk) en Dennis Geerings (COO WILVO).