Bergeijk- Terlo 3-2

Bergeijk- Terlo  3-2

Bergeijk heeft een knappe overwinning behaald in de derby tegen Terlo. Na een ruststand van 2-1 maakt Terlo nog gelijk maar moest buigen toen een penalty de beslissing bracht.

In de 9e minuut bracht een vrije trap (ongeveer 20 meter) van Erwin Isbouts de bezoekers op voorsprong.
Bergeijk kwam in de 20e minuut al op 1-1 na een schuivers van Jens Cuypers. In de 25e minuut van de levendige 1e helft kwam Bergeijk zelfs op 2-1 toen een vrij trap van Stijn Cuypers via de paal doel trof.
Over en weer waren beide ploegen gevaarlijk.
Terlo trof nog een keer de paal (26e minuut). Hier stond tegenover, dat Bergeijk in de 39e minuut gevaar ontwikkelde voor het Terlo-doel.
Terlo was vlak voor rust nog dichtbij de gelijkmaker via Jari Kok.

Rust 2-1.
Na rust ging Terlo in de aanval en in de 70e minuut werd terecht de gelijkmaker aangetekend door Jari Kok.
In de 82e minuut mocht Bergeijk een penalty nemen na hands van Erwin Isbouts binnen de beruchte lijnen. Stijn Cuijpers schoot perfect binnen (3-2).

Bergeijk voert de ranglijst weer aan. Samen met RKGSV. Op de voet volgende Dommelen en Unitas.