Winst voor Bergeijk 1

Tegen rode lantaarndrager Hulsel heeft Bergeijk zijn  plicht gedaan door een royale overwinning te behalen. Het werd na een ruststand van 3-0 uiteindelijk 6-0 en dat was een goede afspiegeling van de verhoudingen. De belangrijkste concurrent voor de koppositie Vessem boekte ook een overwinning. Het pleit zal dus beslecht moeten worden in de komende 7 wedstrijden.

Van meet af aan viel Bergeijk aan en het doel van Hulsel werd onder schot genomen. In de 5e minuut kon Stijn Cuypers al de score openen. 2 inzetten van dichtbij konden nog geen genade vinden bij de Hulselse keeper maar de 3e inzet van dichtbij was dan toch succesvol (1-0). In de 23e minuut tekende Piet Michielse 2-0 aan met een fraaie kopbal. Hierna kon Hulsel pas het Bergeijkse doel vinden. Roy Heeren in het doel van Bergeijk kon knap afweren tot corner. Vlak voor Rust hoogde Gijs Jansen de score op tot 3-0.

Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde. Het eenrichtingsverkeer leidde in de 53e minuut tot 4-0 via Piet Michielse die een voorzet in het doel schoof. In de 56e minuut lag er weer een in toen Colin Bergmans met een mooi afstandsschot 5-0 op het scorebord zette. In de 78e minuut maakte Stijn Cuypers 6-0.