Wegen RKVV Bergeijk en hoofdtrainers 1e en 2e scheiden einde seizoen

RKVV Bergeijk: Sven Verstappen en Perry van Meelis, trainers van respectievelijk het eerste en tweede, stoppen na dit seizoen stoppen na dit seizoen

Sven Verstappen gaat na dit seizoen niet verder als hoofdtrainer heren 1 van RKVV Bergeijk. Sven heeft besloten tijdelijk te stoppen als trainer/coach, om meer tijd en aandacht te kunnen geven aan zijn jonge gezin. Voor onze vereniging heel jammer, maar we begrijpen zijn beslissing en uiteraard respecteren we die. Sven is bij ons bezig aan zijn derde seizoen. Onder zijn leiding werd RKVV Bergeijk afgelopen seizoen ongeslagen kampioen in de 4de klasse F.

Ook Perry van Meelis, trainer van heren 2, stopt na dit seizoen. Perry is bezig aan zijn zevende seizoen en heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. In die periode heeft hij zich meer dan bewezen als een trainer die zich met zijn team altijd in dienst stelt van het eerste elftal. En daarnaast ook het optimale haalt uit zijn eigen groep spelers.

Sven en Perry hebben zich bij onze vereniging bewezen als uitstekende trainers. Zo is Sven in juni jl. uitgeroepen tot “Trainer van het jaar” bij Amateurvoetbal Eindhoven. Daarnaast hebben beiden heren onze vereniging altijd zeer positief uitgedragen, met naast het sportieve, het goede gevoel voor het sociale aspect van RKVV Bergeijk. We zijn er van overtuigd dat Perry en Sven zich het lopende seizoen volledig blijven inzetten voor goede resultaten van hun teams.