Weer ruime overwinning voor Bergeijk 1

Bergeijk blijft grote uitslagen maken. Tegen het door schorsingen en blessures verzwakt Riethoven werd uiteindelijk een grote overwinning behaald. Dat zag er in de 1e helft nog niet naar uit. Toen kon Riethoven nog overeind blijven en ‘besluiten’ met een 0-0 ruststand. Na rust was Bergeijk de betere en verzilverde maar liefst 5 kansen.

Riethoven was in de beginfase de betere ploeg en forceerde meteen al diverse corners. Deze kenden geen resultaat en verder was er weinig krachtverschil te merken. Enkele mogelijkheden aan beide zijden leidde niet tot een resultaat. Rust 0-0.

Na rust nam Bergeijk het initiatief en in de 49e minuut werd de inzet van Piet Michielse gestuit door de kruising. De terugspringende bal werd evenwel keihard in de netten gewerkt door Gijs Jansen (1-0). Bergeijk zette door en in de 53e minuut lag er al een tweede doelpunt in toen Colin Bergmans een voorzet meteen op de slof nam en in het doel volleerde (2-0). Nadat hij eerder op de doelman stuitte was het Piet Michielse die in de 72e minuut scoorde (3-0). Zes minuten later soleerde Ward Cox door de Riethoven-defensie en wist 4-0 aan te tekenen. Het laatste doelpunt was een penalty die Ruud Willems feilloos verzilverde tot 5-0.

Opstelling Bergeijk: Daan Bauhaus, Robin Bax (53 Bastian Rondeel), Jop van Veldhoven, Ruud Willems, Bram Bax, Gijs Jansen, Piet Michielse, Stijn Cuijpers, Colin Bergmans (53 Jari Kok)  Ward Cox , Thijs van de Laar.