Wedstrijdverslag Bergeijk VR1 – Pusphaira VR1: 0-1

Al vanaf de 1ste minuut gaat Pusphaira fel van start en dit resulteert in een aantal grote kansen die allemaal gemist worden. Helaas weet Bergeijk er maar een enkel klein kansje tegenin te brengen. Een doelpunt kan niet uitblijven en in de 15e minuut is het dan ook raak, vanuit een voorzet van rechts wordt de bal binnen gekopt. Hierna komt Bergeijk iets beter in het spel en biedt wat meer tegenstand. Dit resulteert in een aantal kansen maar geen doelpunten en we gaan rusten met een stand van 0-1.

In de 2de helft zien we een heel ander Bergeijk dat nu fel en aanvallend van start gaat en direct al in de 2de minuut een goeie kans krijgt, maar de inzet is iets te zwak. Na 15 minuten is duidelijk dat Bergeijk zich niet zomaar gewonnen geeft en kansen volgen elkaar snel op. Maar bij iedere kans was de afronding het net niet, vooral de keeper was een “sta in de weg” voor de voorhoede van Bergeijk. Tot de laatste minuut bleven de dames vechten voor een punt maar de bal wilde niet tussen de palen.

Helaas bleef de stand 0-1 en hebben de dames een prima wedstrijd gespeeld maar zichzelf te kort gedaan.

Opstelling Bergeijk VR1:
Kris van Lierop, Lynn van Hoof (Lieve van Hoof ) Eline Uitjens (Julia Sleddens), Loes van de Wal, Nicole van der Zanden, Heike Bernards, Nina Brugmans, Lotte Das  , Nanne van Hout,  Lisa Duenk( Nadeche Cuypers) Sacha Lohman.