Wedstrijdverslag Beerse Boys – RKVV Bergeijk: 4-0

Beerse Boys heeft een verdiende overwinning behaald. Gedurende de eerste helft had Bergeijk nog enige weerstand maar kwam op 1-0.  Na rust was Bergeijk nauwelijks gevaarlijk meer en konden de Beerse Boys “freewheelend” naar 4-0 uitlopen.

Beerse Boys nam van meet af het initiatief maar de kansjes bleven vooralsnog in evenwicht. Zo kopte een Beerse Boys-aanvaller in de 16e minuut net over. Bergeijk stelde er via Jens Cuypers een kans in  de 24e minuut tegenover maar ook zijn inzet ging naast het doel.

In de 33e minuut nam de thuisclub de voorsprong toen onvoldoende ingrijpen van de Bergeijk-defensie Piet Schrijvers in staat stelt van dichtbij in te tikken (1-0). Hiermee was de ruststand bereikt.

Na rust ging Beerse Boys op de ingeslagen weg door en in de 56e minuut werd het 2-0 via Van der Zanden. (2-0).

In de 81e minuut kon Niels van Heerebeek de stand op 3-0 brengen toen de Bergeijk-defensie bleef staan wegens vermeend buitenspel (3-0). In de laatste minuut was wederom Niels van Heerebeek succesvol en tekende 4-0 aan.

Volgende week speelt Bergeijk thuis tegen Hapert. Aanvang van de wedstrijd: 14.00 uur.

Mats Burgmans, Tys van de Laar, Jop van Veldhoven, Ruud Willems, Bram Bax, Ward Cox, Stijn Cuypers, Samim Yusofi, Gijs Jansen, Jens Cuypers, Luuk Kuijken.