Wedstrijdverslag RKVV Bergeijk – Dommelen: 1-1

Met dit gelijkspel zakt Bergeijk 1 plaatsje op de ranglijst. Rechtstreekse handhaving is nu onmogelijk. Met de laatste wedstrijd (maandag uit tegen Reusel) op het programma resteert de strijd om rechtstreekse degradatie te voorkomen. Het gelijke spel tegen Dommelen was terecht te noemen.

Over en weer werden in de beginfase de kansen verdeeld over de beide ploegen. In de 9e minuut ontstond gevaar voor het Dommelen-doel na een corner. Een paar minuten later plaatste Dommelen een bal op de pal. In de 22e minuut schoot Dommelen voorlangs en in de 25e minuut was Colin Bergmans voor Bergeijk gevaarlijk maar hij schoot voorlangs. Vlak voor rust kwam Bergeijk op voorsprong via een penalty (Ruud Willems 1-0). De penalty werd toegekend wegens vermeend haken van Gijs Jansen. Daarmee was de ruststand bepaald.

Na de thee maakte Dommelen de gelijkmaker na een corner die gelost werd door keeper Mats Burgmans (1-1).

Hierna waren beide ploegen nog allebei 1 keer gevaarlijk maar een gevaarlijke inzet van Bergeijk werd van de lijn gekopt door een Dommelen-verdediger (70e minuut). In de 78e minuut moest keeper Mats Burgmans op een inzet van Dommelen redden. Gescoord werd er niet meer.

Opstelling: Mats Burgmans, Jop Lavrijsen, Thomas van Maasakkers, Ruud Willems, Bram Bax, Stijn Cuijpers, Gijs Jansen, Ward Cox, Jens Cuypers, Samim Yusofi, Colin Bergmans Invallers, Tys van de Laar en Bastian Rondeel.