Wedstrijdverslag Olympia ’18 VR1 – Bergeijk VR1: 0-2

In het koude Boxmeer ging Bergeijk op een hobbelig veld voortvarend van start. Dit wierp al in de 15de minuut zijn vruchten af in de vorm van de eerste treffer. Nina kwam op de linkerkant goed door en gaf de bal over de grond voor de goal. Gelegenheidsspits Lynn nam de bal keurig aan, draaide weg bij haar tegenstander en plaatste de bal achter de keeper (0-1).

Het was daarna wachten op de volgende kans van Bergeijk. Deze kwam in de 30ste minuut. Deze keer was het Lynn die de bal op Nina speelde. Zij liet de keeper kansloos liet (0-2). Het enige dat Olympia hier in de eerste helft tegenover kon stellen was een vrije trap die net over het doel zeilde.

In de 2de helft was het vooral een spel tussen de twee zestienmeter lijnen en waren er weinig kansen voor beide partijen. Een zeldzaam gevaarlijk moment was er in de 80ste minuut nadat Kris van achteruit was opgestoomd en een steekpasje door de achterhoede gaf aan Eline. Helaas ging de bal net naast.

Na 90 minuten was iedereen blij met het laatste fluitsignaal. De punten zijn binnen en we kunnen teugkijken op een zakelijke overwinning.

Opstelling Bergeijk VR1:
Nicole van der Zanden, Loes van de Wal, Bente Bloks, Lynn van Hoof, Kris van Lierop, Nina Brugmans, Femke Dörner, Eline Uitjens (Nanne van Hout), Lexi Verzantvoort (Lotte Das), Heike Bernards (Lotte Verkuijlen), Lisa Duenk.