Voor de kaderleden: inname sleutels, jassen, tassen en shirts

Beste train(st)ers/leid(st)ers en kaderleden van RKVV Bergeijk,
Het einde van een bizar verlopen seizoen is in zicht.
Op dinsdag 16 juni en woensdag 17 juni zijn wij op het sportpark aanwezig om van iedereen weer de materialen in te nemen die in bruikleen zijn van de voetbalclub.

Voor alle stoppende kaderleden:
Voor alle stoppende kaderleden geldt dat zij hun materialen in bruikleen terug kunnen brengen tijdens onderstaand tijdschema. Hieronder vallen o.a. de sleutels, de kaderjas en eventuele tas die beschikbaar zijn gesteld door de club.

Dinsdag 16 juni
20:00 – 20:15
Woensdag 17 juni
20:00 – 20:15

Stoppende train(st)ers/leid(st)ers mogen zich uiteraard ook aan onderstaand tijdschema houden.

Voor train(st)ers/leid(st)ers:
In tegenstelling tot andere jaren hebben we, om in verband met de huidige omstandigheden drukte op het sportpark te voorkomen, een tijdschema gemaakt.
Dinsdag 16 juni
18:30 – 18:50 uur          mini’s
18:50 – 19:20 uur          O8 en O9
19:20 – 19:45 uur          O10 en O11
19:45 – 20:00 uur          O12
Woensdag 17 juni
18:30 – 18:50 uur          O13 en O14
18:50 – 19:10 uur          O15
19:10 – 19:30 uur          O17 en O19
19:30 – 20:00 uur          senioren

Wat dient er ingeleverd te worden?:

• sleutels ballenkar
  • sleutel 10
  • wedstrijdshirts
  • wedstrijdbroeken en -sokken (indien van toepassing)
  • keepersshirt en -broek (indien van toepassing)
  • trainingspakken (indien van toepassing)
  • waterzak(ken)
  • bidons
  • ballennet(ten)
  • trainingshesjes (graag gewassen!)
  • voetballen die nog thuis liggen en van de club zijn
Buiten bovenstaande zaken willen we jullie vragen om (RKVV Bergeijk) sporttassen van stoppende teamleden te verzamelen en tevens in te leveren.

Een paar aandachtpuntjes:

• Op het wasvoorschrift dat aan het begin van het seizoen aan de tassen is bevestigd staat het aantal shirts vermeld. Graag vooraf zelf controleren of de juiste aantallen in de tas zitten. Zo niet, geef dit dan duidelijk aan bij inleveren.
  • Graag de materialen ook inleveren als je verwacht volgend jaar weer van hetzelfde team/elftal leider/trainer te zijn.
  • Graag bij het inleveren van de shirts ook eventuele op- of aanmerkingen doorgeven (slijtage/maatvoering/aantal etc.).
  • Gelieve alle sleutels van de club in te leveren in verband met aankomende wijziging slotenplan.

Wij willen iedereen verzoeken om zich te houden aan het tijdschema zoals dat hierboven is afgegeven. Na het inleveren gaan wij ervoor zorgen dat alles weer in orde gemaakt wordt voor komend seizoen. Daarnaast zullen we iedereen tijdig informeren over de uitgifte van de sleutels, wedstrijdshirts en overige materialen.

Indien je verhinderd bent, en je kunt geen collega leider/trainer als vervanging regelen, graag even contact opnemen met Adri-Jan van der Ceelen (06-53685733).

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Met vriendelijke groet,

De kledingcommissie van RKVV Bergeijk