Volle punten voor Bergeijk VR1

Yes, eindelijk loon naar werken en valt het dubbeltje de goede kant op.

Na vier minuten wist Nanne de score te open en na 8 minuten verdubbelde Sacha de score na een fout in de verdediging van Festilent. Na 34 minuten moesten de dames even slikken als een bal door de handen van de keeper glipt en binnen rolt. Gelukkig weet Nanne het verschil weer snel op twee doelpunten te krijgen. Vanuit het middenveld wordt Nanne diep gestuurd en met een mooie lob passeert ze de keeper. Verdiend gaan de dames de rust in en het geloof dat er gewonnen kan worden is er zowel bij de speelsters als supporters.

Na de rust moet Nanne na 10 minuten uitvallen wegens een blessure, er zijn geen wissels meer en dus moet iedereen een tandje bij schakelen, en dit gebeurt! Bij een uitval zet Sacha goed door en weet haar tweede doelpunt te scoren (1-4). Nu kan er toch niets meer fout gaan, maar de laatste 15 minuten worden toch nog spannend. Door een goed uitgespeelde aanval en een penalty weet Festilent toch nog op 3-4 te komen. Maar door goed optreden van Romy in de laatste minuut wordt de overwinning over de streep getrokken.

 

Opstelling Bergeijk VR1: Romy Cuypers, Nicole van der Zanden, Lisa Duenk, Heike Bernards, Loes van de Wal, Lynn van Hoof, Kris van Lierop, Sacha Lohman, Jasmijn van Grotel, Nina Brugmans, Eline Uitjens, Nanne van Hout.