Verklaring Omtrent Gedrag

RKVV Bergeijk vraagt aan alle kaderleden die met jeugd te maken hebben om een Verklaring  Omtrent  Gedrag (VOG) aan de vereniging te overhandigen. Het is belangrijk dat iedereen, en met name minderjarigen en kwetsbare groepen, in een veilige omgeving kan sporten. Als sportvereniging is het onze plicht om maatregelen te nemen die Seksuele Intimidatie  kunnen voorkomen. Op korte termijn krijgen daarom de kaderleden een email met daarin een link om deze aan te vragen. Het aanvragen van een VOG is gratis. Degenen die al eerder een VOG hebben ingeleverd, krijgen geen email. Hun VOG hebben we namelijk al in ons bezit. Als u meer wil weten over de VOG, dan kan je deze flyer lezen of contact opnemen met de VOG-commissie. Hun gegevens staan in de flyer.

Let op: de email die de kaderleden ontvangen, wordt verstuurd vanuit Justis (onderdeel van ministerie van Veiligheid en Justitie). Het kan zijn dat de mail in je spambox komt, graag deze daarom in de gaten houden.