Update corona-maatregelen per 16 januari

Beste leden, belanghebbenden van RKVV Bergeijk,

Het kabinet heeft de vanaf 19 december geldende maatregelen in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus met ingang van 15 januari 05.00 uur versoepeld.

Voor onze vereniging gelden geen restricties meer voor wat betreft trainingstijden en groepsgrootte, al dient er wel rekening te worden gehouden met de anderhalve meter afstandsregels die verplicht zijn als die de sportbeoefening niet in de weg staat.

Kleedkamers, douches en toiletten zijn open. Mondkapjes zijn verplicht voor sporters vanaf 13 jaar in binnen faciliteiten van buitensportlocaties.

Onderlinge wedstrijden zijn binnen en buiten toegestaan binnen de eigen sportvereniging. Publiek is niet toegestaan.

Het volledige Corona protocol kan worden nagelezen op de website van de KNVB: https://www.knvb.nl/themas/coronavirus

Wij vragen hierbij om jullie begrip, jullie medewerking en om jullie eigen verantwoordelijkheid in deze. Zijn er vragen over het Corona-beleid aan het bestuur, kunt u contact opnemen via communicatie@rkvvbergeijk.nl.

Met vriendelijke groeten,

Algemeen Bestuur RKVV Bergeijk