Topscoorders tussenstand

Update Topscoorderstand 14 mei:

Jens Cuijpers van Bergeijk 1 heeft zich in de top van de topscoordersranglijst 2022/2023 genesteld. Momenteel staan hij en Brent Willems van Bergeijk 5 nek-aan-nek met 12 doelpunten dit seizoen en nog slechts één reguliere wedstrijd te spelen voor Bergeijk 5 en twee wedstrijden voor Bergeijk 1. Bergeijk 1 heeft voor dit aantal doelpunten wel 4 wedstrijden meer nodig gehad tot dusver, dus het moyenne van Brent staat er goed op.

Wie o wie zal de bokaal binnen slepen? Is het Jens, Brent of is het toch een van de andere uitdagers, zoals Sander van Leuven, van Bergeijk 7 of Joost Daams van Bergeijk 4, of toch Sacha Lohman of Fem Hakkens van de dames? We zullen het einde van deze maand weten!

Wij wensen deze toppers veel succes in de strijd om de Topscoordersbokaal 2022/2023 en een plek in de RKVV Bergeijk Hall of Fame!

Link naar topscoorderstanden

Link naar periodestanden

Update derde periodetitel:

De derde periodetitel is door Bergeijk 7 in de wacht gesleept. Bergeijk VR1 kan hun nog inhalen meer die hebben de eerste en de tweede periode ook al gewonnen en kunnen dus geen aanspraak meer maken maken op deze periode (in eer wel, in bonnen niet).

Eerder nieuwsbericht: tussenstand topscoorders 9 april

Het betekent maar één ding wanneer enkele seniorenteams al aan de vierde, en tevens laatste periode van het seizoen begonnen zijn: er staan nog slechts een paar wedstrijden gepland om de titel Topscoorder RKVV Bergeijk 2022/2023 in de wacht te slepen!

Het is ongekend spannend bovenin dit seizoen. Waar andere jaren o.a.. Erik Bax, Lotte Das, Lynn van Hoof en Stijn Cuijpers om de titel streden, lijkt het nu nek-aan-nek te gaan tussen drie andere leden. Brent Willems, van Bergeijk 5, staat momenteel aan kop, met maarliefst 12 doelpunten dit seizoen. Deze jongeman, in het dagelijks leven Manager Business Unit Service bij ‘de’ Wilvo, wordt echter op de voet gevolgd door Fem Hakkens van VR2 en ‘good-old’ libero Sander van Leuven, die gezamenlijk met de familie van Leuven zo ongeveer de helft van het spelersmateriaal van ons 7e vertegenwoordigen. Fem en ‘Sandy’ scoorden beiden dit seizoen al 10 doelpunten. Ook Danique Loos van VR2 mag niet uit het oog worden verloren door deze top 3, met dit seizoen al 9 doelpunten.

Wij wensen deze toppers veel succes in de strijd om de Topscoordersbokaal 2022/2023 en een plek in de RKVV Bergeijk Hall of Fame!

Foto 1: Brent Willems in 2016