Telleurstellend verlies voor Bergeijk 1

Bergeijk 1 heeft een teleurstellende nederlaag geleden tegen Waalre. In de beginfase was Bergeik de betere ploeg maar na een half uur nam Waalre het initiatief over. Dat leidde nog niet tot doelpunten, die vielen pas in de 2e helft. Bergeijk nam tot 2x toe een voorsprong maar bleef onzeker en moest toezien  hoe Waalre uiteindelijk met de volle winst huiswaarts kon keren.

 

Bergeijk bouwde een behoorlijk overwicht op maar zowel Ward Cos als Colin Bergmans wisten dit niet te verzilveren. Na een half uur was het de beurt aan Waalre die wel een paar keer gevaar konden ontwikkelen maar uiteindelijk het doel niet wist te vinden. Rust 0-0

In de 53e minuut nam Bergeijk voorsprong toen Colin Bergmans n a een corner raak wist in te koppen (1-0). Waalre kwam al in de 58e minuut verdiend op gelijke hoogte. Een vrije trap vanaf 18 meter werd door Zico van Donk in de uiterste hoek gemikt (1-1). In de 64e minuut kwam Waalre bijna op voorsprong maar de bal werd door de lat het veld in geretourneerd. Bergeijk kwam zelfs op voorsprong toen Colin Bergmans tweemaal kon inzetten en de 2e in kon tikken (2-1). In de 82e minuut voorkwam Rik Daams een doelpunt voor Waalre. Dat leverde Waalre een penalty op en een 2e gele kaart voor Rik Daams. De penalty werd benut en Bergeijk moest met 10 man verder. (2-2 door Tim van Schijndel). Waalre rook meer kansen en in de 86e minuut werd kan vanaf de achterlijn knap voorgezet en kon Luc Ooms inkoppen en zodoende de 2-3 op het scorebord zetten. Bergeijk probeerde nog wel maar de counters van Waalre waren gevaarlijker. De stand bleef nu tot het einde gehandhaafd.

Opstelling Bergeijk: Daan Bauhaus, Roy veraa, Jop van Veldhoven, Ruud Willems, Rik Daams, Stijn Cuypers, Jari Kok, Ward Cox, Lars Luijten, Piet Michielse, Colin Bergmans, ingevallen: Jop Lavrijsen, Gijs Jansen.