Technisch Jeugdcoördinator

RKVV Bergeijk zoekt Technisch Jeugdcoördinator

Met ingang van het seizoen 2018/2019 is RKVV Bergeijk op zoek naar een betrokken Technisch Jeugd Coördinator (JCO) die zich graag voor lange termijn wil binden aan onze club.

Als JCO geef je leiding aan de Technische Jeugdcommissie (TJC) en sta je voor de ontwikkeling van de jeugdspelers en jeugdtrainers binnen RKVV Bergeijk.
Je ondersteunt trainers en leiders in hun voetbaltechnische- en tactische ontwikkeling. Je draagt je kennis en ervaring op een positieve manier over binnen de club. Daarmee draag je bij aan een goede interne doorstroming van kwalitatieve voetballers binnen de eigen gelederen.

We zoeken iemand die ervaring heeft in het (jeugd)trainerschap en eventueel in bezit is van de juiste papieren (TC3/Cursus Jeugdcoördinator).
Ingeval je niet in bezit bent van deze papieren, kan RKVV Bergeijk deze opleiding(en) voor je faciliteren.
Aangezien we de ontwikkeling van onze spelers en trainers als een van de belangrijkste taken van ons als vereniging zien, zijn we bereid om (in overleg en naar gelang kennis en kunde) een vergoeding te voorzien voor de rol van JCO.

Hebben we je interesse gewekt of heb je behoefte aan meer informatie?
Neem dan contact op met onze voorzitter Voetbalzaken, Fons Sengers via tz@rkvvbergeijk.nl

banner-rkvvbergeijk-vacature