Stilte op de website, maar de vereniging staat niet stil! Een update over de afgelopen weken

De laatste tijd is het wat stil geweest op de website. Dit wil echter niet zeggen dat er de afgelopen weken niet hard gewerkt is binnen de vereniging. Ondanks dat het voetbal in competitieverband stil ligt, wordt er door veel teams intensief getraind en zijn er al menig vriendschappelijke wedstrijden gespeeld tussen teams binnen de vereniging. Daarnaast is er op verschillende facetten binnen de vereniging de afgelopen weken hard gewerkt.

Elftal in een box-actie groot succes

Rond de carnaval hebben we als vereniging Bergeijk en omstreken voorzien van heerlijke worstenbroodjes van Anders van Smaak. De actie mag een echt succes genoemd worden! Er zijn in totaal meer dan 5.000 worstenbroodjes uitgedeeld. De opbrengst voor de club bedraagt ruim 2000 euro. Daarnaast was er de mogelijkheid om worstenbroodjes te laten bezorgen voor een extra bijdrage van 1,50 euro die geheel ten goede zou komen aan KWF kankerbestrijding. Dit heeft een donatie van 250 euro opgeleverd, wat door de vereniging is verdubbeld naar 500 euro.

Nieuwe overkapping klaar voor gebruik

Wat al jaren op de wensenlijst van de vereniging stond, was het realiseren van een terrasoverkapping op ons sportpark. Met veel trots kunnen wij u melden dat deze terrasoverkapping afgelopen maanden is gerealiseerd. U begrijpt dat dit zonder sponsoren in deze tijd nooit mogelijk was geweest. Een grote blijk van waardering gaat uit naar Moeskops Staalbouw, Kempen Cladding en Burgmans bouwbedrijf. Deze drie bedrijven hebben geheel belangeloos (veel) materiaal, kennis en kunde geleverd aan de vereniging en daar zijn wij ze heel erg dankbaar voor! Daarnaast verdient ook de kluscommissie een blijk van waardering. Deze ploeg is iedere week, vaak meerdere dagen, op de club om alles op orde te houden en ook bij de realisatie van deze overkapping hebben zij grote invloed gehad. Bedankt mannen!

Een uitgebreide beschrijving van de realisatie en een foto-reportage volgt in de aankomende BVV’er. Hieronder toch vast een foto om een sfeerimpressie te krijgen.

RKVV Bergeijk behaalt derde prijs bij ‘vereniging van het jaar’ gemeente Bergeijk

RKVV Bergeijk heeft recent de derde prijs in ontvangst mogen nemen in de verkiezing ‘ vereniging van het jaar 2020’. Deze verkiezing wordt jaarlijks gehouden door de gemeente bergeijk en ook in 2020 werd er massaal op onze vereniging gestemd. Dank daarvoor! Onderstaand een sfeerimpressie van de uitreiking. Vanwege het Corona-virus niet groots, wel origineel!

Vernieuwing boeiboorden en dak kantine

Voor degenen die een tijdlang niet op het sportpark zijn geweest: de gemeente Bergeijk heeft onlangs het dak van onze accommodatie vernieuwd. Tevens heeft de buitenkant van het gebouw een mooie facelift gehad, waardoor we er weer ‘fris en fruitig’ opstaan. Die oude, blauwe, afgebladderde boeiboorden zijn verleden tijd!

Aanleg drempels ten behoeve van kunstgraskorrels

Milieutechnisch gezien is het van groots belang dat de kunstgraskorrels die gebruikt worden op het kunstgrasveld zo min mogelijk verspreid worden buiten het kunstgrasveld. De omheining die ten tijde van de oplevering van het kunstgrasveld is geplaatst was niet afdoende en dus is er door de kluscommissie een oplossing bedacht. Deze oplossing, het dichtmaken van de openingen aan de onderkant van het hek door middel van een betonnen stoepband, is de afgelopen weken ten uitvoer gebracht. Inmiddels is ook deze verbetering afgerond. Een blijk van dank gaat uit naar verschillende leden die zich hebben gemeld om te assisteren bij het aanleggen van de betonnen dorpels. Hieronder een kleine sfeerimpressie van de werkzaamheden.

Realisatie van camera’s in en rondom accommodatie

Eind maart zijn er camera’s geplaatst in de gangen van de kleedlokalen en rondom de accommodatie. Zo weten we wat er speelt in en rondom de vereniging, vooral op de momenten dat er niemand aanwezig hoeft te zijn. Binnenkort worden er nog waarschuwingsborden geplaatst bij de ingangen en daarmee is de club en accommodatie weer veiliger geworden. Onze grote dank gaat uit naar BTV Totaaltechniek voor het installeren en leveren van de camera’s. Ook het klusteam wordt bedankt voor het aanleggen van de bekabeling.