Sterke overwinning Bergeijk VR1

Bergeijk VR1 is vanaf het begin de betere ploeg en de eerste kansjes zijn dan ook voor Bergeijk. In de 20e minuut komt de bal voor de voeten van Kris van Lierop die van ongeveer 24 meter voor de 1-0 zorgt. Bergeijk wordt steeds sterker maar verzuimd om voor de rust de 2-0 te maken.

Na rust is het duidelijk zichtbaar dat Bergeijk meer wil. In de 59e minuut kan de ingevallen Indy van Gestel de bal nog net door tikken naar Lotte Das die goed achter de bal komt en met een mooie boogbal over de keeper de 2-0 maakt. Bergeijk gaat door en in de 62 minuut is het Jasmijn van Grotel die een vrijetrap van Lynn van Hoof goed in kopt, 3-0. In het resterend half uur blijft Bergeijk de betere ploeg maar weet het de voorsprong niet verder uit te breiden. Rest mij nog te vermelden dat de 16 jaar jonge keepster Marieke van den Broek een uitstekend debuut heeft gemaakt in Bergeijk VR1.

 

Opstelling Bergeijk VR1
Marieke van den Broek, Loes van de Wal, Heike Bernards, Danique Loos (85 Femke Dörner), Kris van Lierop, Lotte Das, Lynn van Hoof, Else Sesink, Jasmijn van Grotel, Fem Hakkens (54 Indy van Gestel), Nina Brugmans.