Stem via Rabo ClubSupport op RKVV Bergeijk!

Via deze weg willen wij je vragen om, tussen 5 en 27 september, op RKVV Bergeijk te stemmen zodat wij inkomsten kunnen genereren om, naast onze kantine in de buurt van het hoofdveld, een kinderspeelveldje te realiseren.
Zodoende help je financieel mee aan dit speelveldje, zodat ouders hun kinderen veilig in de buurt van het hoofdveld kunnen laten spelen.

Alvast bedankt voor je stem!

Lid van de Rabobank

Ben jij al lid van de Rabobank? Dan kun je elk jaar stemmen op lokale clubs en verenigingen via de Rabo ClubSupport campagne.

Kijk op deze website om te gaan stemmen: www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis via de Rabo App.

Vorig jaar

Door het grote aantal jeugdige leden is de behoefte aan meerdere verlichte trainingsvelden groot. De mogelijkheid om gelijktijdig meerdere teams te laten trainen op een tijd die voor jongeren passend is wordt daardoor verbeterd. Vorig jaar hadden wij daarom betere verlichtingsmogelijkheden gerealiseerd op de trainingsvelden.

In 2021 hadden wij maar liefst 196 stemmen mogen ontvangen. Dat hopen wij dit jaar natuurlijk te kunnen overtreffen!