Stem op RKVV Bergeijk met de Rabobank Clubkas Campagne

UW STEM IS GELD WAARD!

Rabobank De Kempen houdt ook dit jaar weer de grote Clubkas Campagne. Van 5 april tot en met 30 april is uw stem geld waard!

Stemmen kan via DEZE WEBSITE.

Voor de verenigingen uit De Kempen valt in totaliteit een sponsorbedrag van € 230.000 te verdelen. Dus hoe meer stemmen des te meer geld een vereniging ontvangt. De stemmen kunnen alleen worden uitgebracht door leden van de Rabobank. Ieder lid kan vijf stemmen uitbrengen. U kunt online stemmen op iedere vereniging die u wilt. Anders dan andere jaren kan er nog maar 1 stem per vereniging gegeven worden.

Om zoveel mogelijk stemmen te ontvangen werken de voetbal- en handbalvereniging als goede vrienden samen. Vanaf donderdag 5 april kan er gestemd worden voor de Rabobank Clubkas Campagne.

Handbalvereniging Bergeijk en RKVV Bergeijk roepen u en hun leden op om vooral ook op zowel RKVV Bergeijk als ook op Handbalvereniging Bergeijk uw stemmen uit te brengen. Vergeet daarnaast niet om stemmen te werven bij vrienden, familie en bekenden die tevens lid zijn van de Rabobank De Kempen.

RKVV Bergeijk en Handbalvereniging Bergeijk zijn de twee verenigingen met de grootste achterban van gemeente Bergeijk. Beide verenigingen zijn nauw verbonden aan de Bergeijkse samenleving. Om dit in de toekomst ook zo te kunnen houden, hebben we uw stem nodig.

Handbalvereniging Bergeijk en RKVV Bergeijk bedanken u alvast voor uw waardevolle stem!

Banner clubkasactie - klein