Ruime overwinning voor Bergeijk VR1

Bergeijk VR1 behaalt met 5-1 ruime overwinning op Helvoirt VR1. Bergeijk begint goed aan de wedstrijd, beide teams zijn aan elkaar gewaagd maar Bergeijk benut haar kansen beter dan Helvoirt. In de 17e minuut kopt Lotte Das een voorzet van Jasmijn van Grotel binnen 1-0.  6 minuten later geeft Lotte een steekbal op Loes van de Wal die met een goed schot de 2-0 maakt.

De 2e helft gaan beide teams door zoals voor rust is afgesloten en is het nog geen gewonnen zaak voor Bergeijk. Dat blijkt als Helvoirt in de 65e minuut de 2-1 maakt. 1 minuut later stelt Lotte orde op zaken als ze de bal van Else Sesink krijgt, tussen 2 spelers doordraait en de 3-1 scoort. Bergeijk wordt steeds sterker en voelt dat een overwinning in aantocht is. In de 68e minuut geeft Lotte een steekbal op Danique Loos. Haar schot wordt door de keeper tegengehouden maar de terugkomende bal wordt door Fem Hakkens tegen de touwen gewerkt 4-1. Nog geen 2 minuten later wordt het de wedstrijd van Fem Hakkens als ze de bal van Lotte krijgt, zicht goed vrijspeelt en de bal prachtig in het dak van de goal schiet en daarmee de eindstand op 5-1 brengt.

Opstelling Bergeijk VR1: Myrthe van de Wouw, Lieve van Hoof, Heike Bernards, Loes van de Wal, Kris van Lierop (78 Indy van Gestel, Danique Loos ,Lynn van Hoof, Else Sesink, Jasmijn van Grotel, Fem Hakkens (74 Femke Dörner), Lotte Das.