Ruime overwinning op De Raven

Het begin van de 1e helft was nog voor Bergeijk en men nam in de 10e minuut dan ook een voorsprong. Verder was vooral De Raven aan de bal zonder overigens echt gevaarlijk te worden. Rust 1-0. Na rust nam Bergeijk het spel in handen en de Raven kwam er nu niet meer aan te pas.

In de 10e minuut wist Piet Michielse met een fraaie kopbal te scoren (1-0). Dit was tevens de ruststand.

Na rust nam Bergeijk het heft nadrukkelijk in handen en In de 48e minuut schoot Jens Cuypers nog net over. Enkele minuten later schoot Jens Cuypers op goal en Piet Michielse wist de bal zodanig te raken, dat het een doelpunt werd. (2-0). Nadat Gijs Jansen een kans mistte in de 56e minuut was in de 58e minuut Colin Bergmans wel succesvol. Van dichtbij wist hij 3-0 op het scorebord te zetten. In de 80e minuut was Jens Cuypers weer succesvol met 4-0. In de 82e minuut was het Ward Cox die met een “klutsbal” 5-0 aantekende. In de 86e minuut mocht Jens Cuypers het slotakkoord zetten na een voorzet van Colin Bergmans scoorde hij met het hoofd 6-0.

Opstelling Bergeijk: Roy Heeren, Jop Lavrijssen, Thomas van Maasakkers, Ruud Willems, Bram Bax,  Stijn Cuypers, Ward Cox, Gijs Jansen, Jens Cuypers, Piet Michielse en  Colin Bergmans.

Invallers: Jari Kok, Tom Huyzers