RKVV Bergeijk is voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar een trainer/coach voor Dames 1

Wij zijn voor het komende seizoen (2020-2021) op zoek naar een trainer-coach voor onze dames 1.
Dames 1 speelt prestatief voetbal en komt uit in de tweede klasse, de wedstrijden worden gespeeld op zondag.
Het team bestaat uit voornamelijk jonge speelsters met enkele jaren ervaring in het seniorenvoetbal.Wij zoeken een trainer die hen gaat begeleiden/trainen en die samen met de trainersstaf een goede sfeer creëert binnen het team en tussen dames 1 en 2.

Voor deze functie zoeken wij een trainer die:
• Gevarieerde trainingen van dames 1 verzorgt op dinsdag en op donderdag.

• Het team coacht en begeleidt op wedstrijddagen.

• In staat is om de spelers technisch en tactisch te verbeteren.

• In staat is getalenteerde, jeugdige speelsters op een eigentijdse manier te motiveren en verder door te laten ontwikkelen.

• Beschikbaarheid van de KNVB licentie UEFA C (TC3) is een pré.

Wat bieden wij?
• Een gezellige, leuke én ambitieuze club met een dorps karakter.

• Een mooie accommodatie met uitstekende trainingsvoorzieningen.

• Een passende financiële vergoeding.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten dan kunt u contact opnemen met:

Mat Cuypers, voorzitter Technische Zaken RKVV Bergeijk: Tel. 06 20195292 E-mail: tz@rkvvbergeijk.nl

Met vriendelijke groet,
Simon van der Zanden