Riethoven-Bergeijk  0-1

Ook tegen Riethoven werd een kleine 0-1- overwinning behaald. Nu ook had Bergeijk geen pech en een uitstekende doelman Daan Bauhaus die zijn doel schoon hield.
Bergeijk blijft met nog 2 (moeilijke) wedstrijden te gaan tegen Tivoli (thuis) en tegen Hoogeloon (uit) kansen behouden op de 3e periodetitel en/of een 3e plaats hetgeen nacompetitie betekent.

Afgelopen zondag viel al vroeg in de wedstrijd de beslissing. Na goed voorbereidend werk van Koen van Woerkum was het Piet Michielse die met een schuiver de uiterste hoek vond (0-1).Riethoven deed alles om de gelijkmaker te forceren. In de 9e minuut was Bergeijk-keeper Daan Bauhaus die een kans van Riethoven wist om te buigen tot corner.
In de 30e minuut had Riethoven geen geluk toen er op de paal werd gekopt en in de 35e minuut stond weer het aluminium succes voor Riethoven in de weg. Nu werd vanaf 25 meter vol op de lat geschoten.
Rust 0-1.

Na rust was het wachten op het offensief van Riethoven maar dat bleef vooralsnog uit. Bergeijk counterde gevaarlijk maar kwam niet meer tot scoren.
In de 61e minuut moest Daan Bauhaus nog een keer reddend optreden in het doel van Bergeijk om de gelijkmaker te voorkomen.
Er werd niet meer gescoord.

Bergeijk speelt a.s. zondag thuis tegen koploper Tivoli.