Pinnen nu mogelijk! Ook nieuwe kantineprijzen

Sinds begin 2019 zijn de prijzen in onze kantine licht verhoogd. Dit is mede omdat de belastingtarieven zijn verhoogd, maar ook als reactie op feedback vanuit de eerdere ALV in november.

In de voorbereiding naar de ALV bleek dat, na onderzoek van onze kascommissie, de kantinemarges in vergelijking met andere horecagelegenheden (ver) achterbleven. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat we bij RKVV Bergeijk dezelfde tarieven gaan vragen als de lokale horeca. De doelstellingen van de kantine zijn namelijk juist om o.a. betaalbaar te blijven voor al onze leden en supporters. Ook willen we hen kunnen voorzien van een drankje en wat eten voor, na of tijdens de voetbalwedstrijden.

Daarnaast is het vanaf 2019 wél mogelijk om te pinnen. De vraag naar een pin-mogelijkheid kwam ook als opmerking uit de ALV en wordt bij deze gehonoreerd. Het is niet de bedoeling dat aankopen op rekening worden gezet, maar direct worden afgerekend. Dat kan vanaf nu dus contant of via PIN-betaling.

Deze genomen acties moeten RKVV Bergeijk helpen om onze kantine rendabeler te maken, zodat eventuele toekomstige contributieverhogingen lager uit kunnen vallen.