Matig gelijkspel voor Bergeijk 1

Bergeijk en SDO hebben in een matige wedstrijd een gelijkspel behaald en dat was terecht. SDO had een betere 1e helft, stond ook bij rust met 1-2 voor maar Bergeijk was in de 2e helft de iets betere ploeg en maakte verdiend de gelijkmaker.

Bergeijk liet in de aanvangsfase het initiatief aan de bezoekers en die maakte er in de 17e minuut  dankbaar gebruik van. Na een vrije trap liet de volledig vrijstaande Geert Coolen met een kopbal keeper Mats Burgmans kansloos  (0-1). Hierna kreeg SDO de betere kansen hoewel Bergeijk een  keer goed counterde. Na een goede redding van Mats Burgmans in de 28e minuut was het Colin Bergmans die in de 29e minuut bij een snelle aanval de gelijkmaker aantekende (1-1)
In de 41e minuut kwam SDO dan toch weer op voorsprong toen knullig verdedigen bij Bergeijk werd afgestraft werd door een harde schuiver van Frans Berger 1-2. Dit was ook de ruststand.

Na rust was het spel meer in het voordeel van bergeijk maar er ontstonden aan beide zijden kansen. Jari Kok was voor Bergeijk eenmaal dichtbij de gelijkmaker maar hij schoot van dichtbij over. De gelijkmaker door Bergeijk werd in de 67e minuut gemaakt en wederom was het Colin Bergmans die met een hard schot de gelijkmaker de touwen in werkt (2-2).

Hiermee was de eindstand bereikt. Volgende week speelt Bergeijk weer thuis nu tegen Acht dat nog zonder puntverlies is.

Opstelling Bergeijk: Mats Burgmans, Joost Daams, Ruud Willems, Jop van Veldhoven, John Vosters, Roy Veraa, Stijn Cuypers, Jorn Willems, Colin Bergmans, Lars Luijten, Jari Kok, Invallers, Robin Vinck en Nick Bronkhorst.