Kopbal-les voor Bergeijk VR1

In een doelpuntrijke wedstrijd krijgt Bergeijk ‘kopbal-les’ en gaat VCB er met de winst vandoor.

De eerste helft houden beide ploegen elkaar in evenwicht en zijn er kansen aan beide zijden. In de 24e minuut maakt VCB de 1-0 na slecht uitverdedigen van Bergeijk. Net voor rust komt Jasmijn van Grotel vrij voor doel maar haar schot gaat voorlangs. Een minuut later is het uit een soortgelijke situatie wel raak 1-1.

Na rust loopt VCB binnen 15 minuten uit naar 3-1 als het tot tweemaal toe een bal hard in het doel kopt uit een vrije trap en een corner. Bergeijk geeft niet op en creëert meerdere kansen maar de bal wil er niet in. Bij VCB is het anders want na balverlies op het middenveld maakt het de 4-1. De inzet van Bergeijk wordt in de 74e beloond als Else Sesink met een schot van afstand de 4-2 maakt. Dit herhaalt zich nogmaals als Heike Bernards een lange bal achterna sprint en alleen op de VCB keepster af gaat, deze kan in eerste instantie nog redden maar heeft het nakijken bij de 2e poging van Heike die daarmee de eindstand op 4-3 brengt.

Opstelling Bergeijk VR1: Marieke van den Broek, Lieve van Hoof, Heike Bernards, Loes van de Wal, Kris van Lierop (70 Indy van Gestel), Lotte Das, Lynn van Hoof, Else Sesink, Jasmijn van Grotel, Fem Hakkens (60 Eline Uitjens), Nina Brugmans.