Jeugdtrainingen vanaf maandag 4 mei (inclusief aangepast trainingsschema)

Beste ouder(s), jeugdleden,

Via deze brief willen wij u informeren over de herstart van de jeugdtrainingen. Er is door het RIVM, de KNVB en de gemeente Bergeijk groen licht gegeven om de team- en keeperstrainingen in georganiseerd verband te hervatten voor de jeugd. De spelers en speelsters tot en met de leeftijd van 12 jaar mogen de normale trainingen hervatten. De spelers en speelsters van 13 t/m 18 jaar oud moeten de 1,5 meter afstand in acht nemen, wat resulteert in aangepaste trainingsvormen. Reguliere partijtjes spelen is dus niet mogelijk voor deze leeftijdscategorieën.
We zijn blij te kunnen melden dat we onze trainingen voor de jeugd weer kunnen hervatten met ingang van maandag 4 mei tot en met vrijdag 29 mei. Vanaf 31 mei gaan de velden in onderhoud voor het komende seizoen.
Als vereniging hebben wij maatregelen genomen om het verspreidingsrisico van het Corona-virus zoveel mogelijk te beperken.  Wij doen een beroep op eenieder om zijn of haar verantwoordelijkheid te nemen voor het naleven van de maatregelen gesteld door het RIVM, de KNVB en onze vereniging. We rekenen op uw steun en medewerking, zodat de jeugd weer veilig en gezond kan gaan sporten!

Algemene maatregelen:
  • Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 C°).
  • Blijf thuis als iemand in huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten. Als iedereen 24 uur klachtenvrij is, mag je je kind weer laten sporten en naar buiten.
  • Blijf thuis als iemand in het huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact.
  • Kleedkamers blijven gesloten. Dit betekent dat men thuis moet douchen. De toiletten zijn wel toegankelijk. Voor desinfectiemiddelen wordt gezorgd.
  • Het sportpark mag enkel worden gebruikt voor georganiseerde trainingen. Buiten de trainingen blijft het sportpark gesloten!
Voor de ouders:
  • Voor de kinderen die worden gebracht en gehaald door ouders geldt: maximaal één ouder op het park.
  • Gelieve de kinderen voor de poort af te zetten. M.u.v. de  mini’s  t/m O10; die mogen worden afgezet en worden opgehaald bij het trainingsveld.
  • Ouders mogen helaas geen trainingen bijwonen.
  • Ouders mogen niet eerder dan 5 minuten voor de start en voor het einde aanwezig zijn op het sportpark voor het brengen en ophalen van de kinderen. Denk hierbij ook aan de landelijke 1,5 meter afstand regel.
  • Zorg dat het telefoonnummer van één van de ouders bekend is bij de trainer voor zover dit nog niet is gebeurd voor het geval dat het kind ziek wordt of geblesseerd raakt tijdens de training.
Voor de spelers/ speelsters:
  • Spelers zijn niet eerder dan 5 minuten voor aanvang training welkom en gaan direct naar het trainingsveld (dus niet verzamelen op andere plaatsen). Na de training wordt het sportpark direct verlaten.
  • Spelers en speelsters vanaf O13 en ouder mogen niet eerst verzamelen en dan gezamenlijk naar de training fietsen. Ook daarvoor geldt de 1,5 meter afstand regel.
  • Het sportpark wordt enkel gebruikt voor de trainingsmomenten.

Mochten ouders en/of spelers/speelsters problemen hebben met het bijwonen van de trainingen dan hebben wij daar alle begrip voor. Gelieve dit dan tijdig door te geven aan de betreffende trainer(s).

Mochten er aanvullende vragen zijn kunt u altijd contact opnemen met de hoofdleider per leeftijdscategorie.

Met sportieve groeten,

Jeroen van Hout