In memoriam: Ad Maas

Op 16 juli j.l. is Ad Maas overleden. Ad was pas 64 jaar en heeft de strijd tegen de slopende ziekte waartegen hij meer dan een jaar vocht, helaas niet kunnen winnen. Hij was vele jaren betrokken bij onze vereniging als voetballer – tot in het eerste toe!-, als coach en ook als gewaardeerd sponsor.  Voor het laatst was hij als coach en invalspits actief bij de Vets. Zijn teamgenoten herinneren zich Ad als een verbinder, goede coach en gezelligheidsman. En om zijn kleedkamerhumor en uitvinder van Belzen Tappaz. Ad is samen met Wies ook vaak te zien geweest langs de lijn als supporter bij ons eerste, met zijn karakteristieke hoed op en sigaar in de hand.  Hij droeg onze club al die jaren een warm hart toe. Dat stond zelfs letterlijk in een mooi stukje over hem in de BVV-er, een paar jaar geleden. We zullen Ad missen.

We wensen Wies, zijn gezin en familie heel veel sterkte toe met dit grote verlies.

Algemeen Bestuur RKVV Bergeijk.