(Her)openingsweekend RKVV Bergeijk 3-4-5 september

Beste leden, belanghebbenden van RKVV Bergeijk,

Met het nieuwe seizoen voor de deur, is er door een groep vrijwilligers in de zomermaanden gewerkt aan een feestelijk (her)openingsweekend van de voetbalvereniging. Daarbij is een mooi programma tot stand gebracht, waarover wij u middels deze e-mail graag informeren en voor willen uitnodigen.

Vrijdag 3 september:

Kaderfeest

Helaas kon het kaderfeest de afgelopen twee seizoenen niet doorgaan. Dit willen we graag goed maken met onze vrijwilligers! Op vrijdag 3 september staat het kaderfeest gepland waarop we alle vrijwilligers willen bedanken voor de hulp in de afgelopen twee seizoenen.

Alle kaderleden die in seizoen 2019/2020 en/of seizoen 2020/2021 een bijdrage hebben geleverd, mag komende week een persoonlijke uitnodiging verwachten voor het kaderfeest.

Zaterdag 4 september:

Groot Bergeijk seniorentoernooi(dames+heren)

Op zaterdag 4 september zal er overdag een toernooi plaats vinden voor de lagere senioren heren en dames van groot Bergeijk. Dit zijn de elftallen die geen officiële bekerwedstrijden spelen. Elftallen van de Raven, Terlo, ZSC, Riethoven en RKVV Bergeijk hebben zich hiervoor opgegeven. Het toernooi vangt aan om 13.00 uur.

Bekerwedstrijd Bergeijk 1- EMK 1 (19.00 uur)

Om 19.00 uur trapt het 1e de eerste officiële wedstrijd van het seizoen af in het bekertoernooi tegen EMK 1. Gedurende de wedstrijd en de feestavond zullen er foodtrucks aanwezig zijn.

Feestavond met o.a. DJ Eddy van de Woude

Op zaterdagavond is er een feestavond georganiseerd voor de leden met onder andere DJ Eddy van de Woude. U bent van harte welkom vanaf 20:00 uur. De eindtijd van de feestavond is 00.00 uur.

Zondag 5 september:

10 FIFA-plekken, FIFA skillgames en springkussens

Voor de jeugd zijn er op zondag 5 september meerdere activiteiten georganiseerd. Zo zijn er 10 FIFA-plekken geregeld waarop de jeugd elkaar kan uitdagen voor een potje FIFA. Daarnaast zijn er op de velden zes FIFA-skillgames en een snelheidsmeter uitgezet, waar de jeugd de voetbalskills kan oefenen en de schotsnelheid kan meten. Voor de jongste jeugd zijn er verschillende springkussens opgezet, waaronder ook een obstakelbaan. Voor ieder wat wils dus!.

Uiteraard is het terras geopend voor een drankje en daarnaast zullen er foodtrucks aanwezig zijn voor een versnapering.

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en/of lekker mee te doen aan alle activiteiten die er te doen zijn. Vooraf aanmelden is niet nodig. Hopelijk zien we jullie in grote getalen op zondag 5 september tussen 12:00 en 18:00.

G-team training

Op zondagmiddag zal er ook door het G-team van RKVV Bergeijk een training worden afgewerkt, waar iedereen van harte welkom is om onze G-teamleden aan te moedigen.
De training begint om 14.00 uur.

Corona maatregelen

Ook wij als vereniging hebben te maken met maatregelen vanwege het Corona-virus.
Gedurende de activiteiten wordt van alle bezoekers verwacht dat zij zich aan de basisregels houden die zijn opgelegd door de overheid. Gedurende de feestavond zijn er tafels en stoelen geplaatst, waaraan plaatsgenomen dient te worden. De eindtijd van het feest is 00.00 uur.

Er is geen sprake van testen voor toegang en toegang is voor iedereen gratis.

Wij volgen de maatregelen van de overheid die op dat moment gelden.

Met vriendelijke groeten,
Bart Free