Hapert 1 – Bergeijk 1 3-5

Hapert- Bergeijk  3-5

Bergeijk heeft ook de voorlaatste wedstrijd van deze competitie gewonnen en staat nu met 2 punten aan de leiding. .Volgende week (op maandag 2e pinksterdag) speelt Bergeijk thuis tegen  concurrent Unitas ’59.

Bergeijk begon goed in de wedstrijd tegen Hapert. Al in de 10e minuut wist Stijn Cuypers na een voorzet van Colin Bergmans met het hoofd de score te openen (0-1).
Bij de eerste de beste gevaarlijke aanval van Hapert tukte het Hapert na een vrije trap de gelijkmaker aan te tekenen. In de 35e minuut zette Bergeijk het speloverwicht om in een treffer na een penalty ingeschoten door Stijn Cuypers (1-2). Bergeijk leek deze voorsprong veilig naar de rust te brengen maar uit het niets kreeg Hapert in de laatste minuut 2 goede kansen.
Bergeijk kwam met de schrik vrij rust 1-2.

In de 48e minuut kreeg Bergeijk een goede kans maar deze werd niet benut. Hapert had wederom kans op de gelijkmaker maar nu stond de lat Hapert succes in de weg.
In de 61e minuut bracht Bergeijk het doelverschil op 1-3 via Colin Bergmans. In de 75e minuut verhoogde Stijn Cuypers de score weer, nu op aangeven van Gijs Jansen, die net ingevallen was (1-4).
In de 93e minuut zette Gijs Jansen 1-5 op het scorebord toen hij profiteerde van een misverstand in de Hapert-verdediging.
Er was een (te) ruime blessuretijd lukte het Hapert toch nog liefst 2 doelpunten (inclusief één penalty) te maken zodat de eindstand 3-5 werd.