Gezocht: nieuwe Mbappé, Messi, Bert, Hendrik of Hans

RKVV Bergeijk 45+ team is voor ons vrijdagavond vaandelteam per direct op zoek naar aanvulling. Onze 45+ speelt haar toernooitjes op de vrijdagavond van 19:30 tot 21:30 uur. Dat gebeurt in een toernooi vorm met 4 wedstrijdjes van 15 minuten. Er zijn 5 toernooitjes in het voorjaar en 5 in het najaar waar minstens 3 weken tussen te toernooitjes zit.

Per direct zijn we op zoek naar 3 tot 17 spelers die graag in een enthousiast team willen voetballen. We spelen 7 tegen 7 op een half veld en kleinere doeltjes. Na de toernooitjes sluiten we meestal af met een gezellige avond waarbij ook de andere teams aanwezig zijn. Het gaat dus naast het voetballen ook om de gezelligheid.

Mogelijkheid tot trainen is er op de donderdagavond.

Lijkt het je wat? Dan hebben hebben wij jou er graag bij!
Wil je graag een keertje proberen alvorens definitief lid te worden? Geen probleem.
Enige voorwaarde is dat je +/- 45 jaar oud bent (maar vanaf 40 jaar keuren wij het al snel goed).

Wij spelen onze toernooitjes vanuit de KNVB, dus mocht je definitief willen aanmelden is een lidmaatschap bij RKVV Bergeijk wel een voorwaarde (maar dat kan nadat je het geprobeerd hebt altijd nog).

Neem voor meer info contact op met Ron Jansen (ronjansen01@kpnmail.nl), Jac Slenders (jacslenders@hotmail.nl) of info@rkvvbergeijk.nl