Geslaagde sponsoravond met André Ooijer en Thijs Slegers

De sponsoravond van vrijdag 29 november is door velen van de aanwezigen gekenmerkt als inspirerend en interessant. Als bestuur (en in het bijzonder de sponsorcommissie) kijken wij terug op een geslaagd sponsorevenement.

Rond 19:30u druppelden de eerste sponsoren binnen, om onder het genot van een kop koffie even bij te kletsen met mede-sponsoren of de aanwezige bestuursleden. De opening werd verzorgd door voorzitter Bart Reuter, waarin nogmaals benadrukt werd hoe blij RKVV Bergeijk is met de steun van al haar sponsoren en dat zonder deze steun het verenigingsbestaan onmogelijk is. Rob Vermeulen, voorzitter PR & Sponsoring, nam de microfoon over en heeft de sponsoren een inkijk gegeven in de commerciële plannen van RKVV Bergeijk voor de komende jaren. Na deze opening was het tijd voor het hoofdgedeelte van de avond; de presentatie van oud-prof André Ooijer en PSV perschef Thijs Slegers.

Aan de hand van acht voetbalshirts werden de aanwezigen meegenomen langs de carrière van André Ooijer. Deze begon in de jeugd van Ajax om vervolgens via FC Volendam en Roda JC bij PSV terecht te komen. Gedurende het interview ging het ook over het verschil tussen vroeger en nu in het voetbal, over de rol van sociale media hierin en wat volgens André Ooijer belangrijke eigenschappen zijn van een voetbaltrainer. De aanwezigen kregen de ruimte om tussendoor vragen te stellen en hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt. Dit heeft geresulteerd in een mooi, interactief gesprek met zowel Thijs als André. 2,5 uur na de start van het interview werd afgesloten met het bijzondere verhaal dat André op 35-jarige leeftijd geselecteerd was voor het WK van 2010. Door een blessure van Joris Mathijsen speelde André op dit WK de kwartfinale tegen Brazilië.

De avond is afgesloten onder het genot van een drankje en een borrelnootje.

Namens de sponsorcommissie willen wij Thijs Slegers en André Ooijer bedanken voor het inspirerende verhaal en de inkijk in het leven van een topsporter. Daarnaast willen wij ook graag alle aanwezige sponsoren bedanken voor hun bijdrage aan deze interactieve avond! We zien jullie graag terug bij een volgend sponsorevenement! Last but not least willen we Franken Kleding en Sport51 bedanken voor het beschikbaar stellen van de paspoppen voor dit evenement