Gelijkspel voor Bergeijk 1 tegen ZSC

De tweede wedstrijd voor Bergeijk met verliespunten tegen buurman ZSC. Bergeijk nam laat in de wedstrijd een verdiende voorsprong maar moest 5 minuten voor tijd een snel gegeven penalty voor de thuisclub slikken waardoor een gelijkspel werd afgedwongen.

Bergeijk begon redelijk en er kwamen in de beginfase al kansen. In de 8e minuut werd al gevaar ontwikkelt en in dezelfde minuut werd een doelpunt van Piet Michielse wegens buitenspel afgekeurd. In de 15e minuut was Colin bergmans  dichtbij de openingstreffer maar zijn kopbal ging net over. De thuisclub liet zich ook niet onbetuigd maar de aanvallen werden veelal onderbroken. Een afstandsschot werd uitstekend klemvast uit het doel gehouden door Roy Heeren. Rust 0-0.

In de 59e minuut was Bergeijk dichtbij een doelpunt maar de ZSC-keeper duwde de bal nog net tegen de lat. In de 77e minuut kwam dan eindelijk de , zo leek het, de beslissende goal. Een snelle aanval via Jari Kok werd door Gijs Jansen op waarde geschat en binnengeschoten (0-1). In de 86e minuut kwam toch nog de gelijkmaker toen de scheidsrechter na “aangeschoten” hands de bal op de stip legde. ZSC maakte geen fout (1-1).

Opstelling Bergeijk: Roy Heeren, Thomas van Maasakkers, Ruud Willems, Stijn Cuypers, Bram Bax, , Ward Cox, Gijs Janssen, Jari Kok, Piet Michielse, Colin Bergmans en Robin Bax.

Invallers: Jens Cuypers, Tom Huijzers, Bastiaan Rondeel, Jop Lavrijssen.