Geen punten voor Bergeijk 1 tegen Steensel

Bergeijk kwam al vroeg op voorsprong via Jari Kok (8e minuut: 1-0). Steensel ging op jacht naar de gelijkmaker. Die kwam in de 64e minuut en werd spoedig gevolgd door de winnende treffer in de 69e minuut. Dat was verdiend maar kwam in de slotminuten nog in gevaar.

 

Bergeijk kwam tegen de verhouding in op voorsprong via een mooie goal van Jari Kok (18e minuut). Steensel bleef de meest aanvallende ploeg maar wist de kansen niet te benutten en Bergeijk bracht de voorsprong naar de rust.

Na rust zette Steensel door en de druk op de Bergeijkse verdediging werd steeds hoger. In de 64e minuut werd een corner onvoldoende verdedigd en kon Roel Menting profiteren en de verdiende gelijkmaker aantekenen. Van dichtbij schoof hij de bal in de hoek. (1-1). Steensel ging op jacht naar de overwinningstreffer. Deze voorsprong werd in de 69e minuut bereikt toen een goede aanval perfect werd afgerond door Marijn van de Ven (1-2). Ook hierna bleven de bezoekers spelbepalend en kwamen ze nog een paar keer gevaarlijk voor het thuisdoel. Eenmaal redde Mats in extremis en eenmaal redde Robin Bax van de lijn. In de 91e minuut zou nog bijna de gelijkmaker vallen maar het gevaar werd met enig kunst- en vliegwerk door de Steenselse verdediging opgelost. De eindstand was al bepaald.

Opstelling Bergeijk: Mats Burgmans, Ruud Willems, Joost Daams, Ward Cox,  Jari Kok, Stijn Cuypers, Colin Bergmans, Stijn Cox Sander van Leuven,  Bram Bax, Roy Veraa Invallers: Gijs Jansen, Robin Bax.