Geen beloning voor harde werk Bergeijk VR1

Geen beloning voor het harde werk. De wedstrijd begint met attractief voetbal door beide teams. Het tempo van de wedstrijd ligt vrij hoog, maar beide partijen weten hun kansen niet te benutten. Bergeijk mist in het eerste half uur drie maal een kans om op voorsprong te komen. In de 25ste minuut neemt ZSV een hoekschop, het wegwerken van de bal gaat mis en Bergeijkse verdediging schiet in eigen doel (0-1). Bergeijk blijft zoeken naar een opening en na een voorzet van Nina Brugmans kopt Nanne van Hout langs het doel. Kort daarna komt Nina vrij voor doel na een diepe pass van Else Sesink en brengt Nina Bergeijk op gelijke hoogte (1-1).

ZSV zet Bergeijk in de tweede helft meteen onder druk en via een afstandsschot wordt de stand 1-2. Vrij snel daarna krijgt Bergeijk de bal niet weggewerkt in het strafschopgebied en valt het volgende tegendoelpunt (1-3). Bergeijk werkt hard maar weet te weinig kansen te creëren. Uit een hoekschop scoort ZSV de 1-4. Er wordt op het middenveld voor iedere meter gevochten en via een mooie combinatie van Else, Lisa Duenk weet Eline Uitjens de keeper te passeren eindstand 2-4.

Opstelling Bergeijk VR1: Marieke van de Broek, Nicole van der Zanden, Loes van de Wal, Lotte Verkuijlen, Lieve van Hoof, Lisa Duenk, Else Sesink, Lynn van Hoof, Nina Brugmans, Eline Uitjens, Nanne van Hout (55 Lexi Verzantvoort).