Flitsende start levert de winst op

Bergeijk VR1 heeft een vliegende start. Binnen 8 minuten is het al 2-0. Nina Brugmans is de verdediging van Nuenen tweemaal te vlug af en weet Jasmijn van Grotel twee maal aan te spelen. De eerste keer scoort Jasmijn met een hard schot vanaf 15 meter. Haar tweede is een prachtig afstandsshot in de rechter bovenhoek. In de 10e minuut voorkomt Bergeijk keeper Lexi Verzantvoort een tegentreffer van Nuenen wat goed voetbalt maar weinig kansen creëert.

Direct na rust is het Nuenen dat met een prachtig afstandsschot de 2-1 op het scorebord brengt. Bergeijk antwoordt in de 53e minuut met Saskia Koster die na een combinatie met Nina de 3-1 binnen tikt. In de 64e minuut ziet de scheidsrechter een handsbal van Kris van Lierop en komt Nuenen terug op 3-2 als het de gegeven penalty benut. Bergeijk loopt in de 73e minuut weer verder uit als wie anders dan Loes van der Wal een corner van Else Sesink binnen kopt en zo de 4-2 maakt. In de 77e minuut is Nuenen nog eenmaal gevaarlijk uit een vrije trap maar Bergeijk keeper Lexi tikt de bal keurig uit de linker bovenhoek. Het eindschot is voor Nina die de 5-2 maakt na een goede combinatie met Else.

Opstelling Bergeijk VR1: Lexi Verzantvoort, Lisa Duenk (45 Kris van Lierop), Heike Bernards, Loes van der Wal, Nicole van der Zanden, Lieve van Hoof (29 Lotte Das), Lynn van Hoof, Else Sesink, Jasmijn van Grotel, Saskia Koster (70 Fem Hakkens), Nina Brugmans.