Een kerstboodschap vanuit het Algemeen Bestuur

Beste (kader)leden, supporters, sponsors, belanghebbenden van RKVV Bergeijk,

De feestdagen zijn op komst. Als bestuur willen we alle leden, supporters, sponsors, allen die RKVV Bergeijk een warm hart toedragen, fijne dagen toewensen en een heel gelukkig en gezond 2021!

2020 was een bijzonder jaar, door Corona werd alles anders. Gezondheid, werk, school, reizen, sporten, niets was en is tot op dit moment vanzelfsprekend. Onze op het oog maakbare samenleving bleek heel erg kwetsbaar. Die kwetsbaarheid maakt ons onzeker, onrustig en soms vertwijfeld. Iedereen heeft dat op haar en zijn eigen manier ervaren en moet daarmee proberen om te gaan.

Ook voor ons als voetbalvereniging heeft Corona grote impact. Via de website en de mail proberen we jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden. We vroegen ook meermaals om jullie begrip en steun. Dat begrip en die steun hebben jullie ons massaal gegeven! Zo konden trainingen -met de nodige beperkingen- hervat worden, konden we zelfs weer even wedstrijden spelen, werd ons sportcomplex van binnen en van buiten nog mooier gemaakt, bleven jullie de vereniging massaal trouw, ook financieel. Dat alles maakt ons heel blij en vooral ook heel trots. Want wat een kracht en positiviteit spreken hieruit! Het laat meer dan ooit zien waar wij voor staan: de vereniging RKVV Bergeijk, dat zijn wij allemaal samen!

Die trots en het gevoel van samen sterk nemen we mee naar het nieuwe jaar. Met de hoop elkaar  snel weer op het sportpark te kunnen ontmoeten.

Met vriendelijke groeten,
Algemeen Bestuur RKVV Bergeijk