Een kerstboodschap vanuit de vereniging

Beste leden, belanghebbenden van RKVV Bergeijk,

Vorig jaar schreven we bij de kerstboodschap aan alle leden, supporters, sponsoren, allen die RKVV Bergeijk een warm hart toedragen: “2020 was een bijzonder jaar. Door Corona werd alles anders…”. Eigenlijk hoeven we alleen het jaartal te vervangen door 2021 en kunnen we die tekst verder één op één opnieuw gebruiken. Dit gaan we echter niet doen.

Wat willen we dan wel uitlichten? Als vereniging kunnen we terug kijken op een jaar waarin we er met elkaar wederom in geslaagd zijn er samen het beste van te maken! Trainen en wedstrijden spelen waar dat kon, ons sportcomplex verder verfraaien, een prachtig en spetterend openingsweekend voor de gehele vereniging in september, SuperSundays, de klusdag, noem maar op. Dat hebben we gedaan in eendrachtige samenwerking en door niet te veel te kijken naar de beperkingen, maar vooral te kijken naar de mogelijkheden!

Dat alles geeft goede moed en veel vertrouwen om ook van 2022 weer een sportief en uitdagend jaar te gaan maken. Geniet van de komende feestdagen, pas goed op jezelf en op elkaar.en laten we hopen dat we elkaar snel weer kunnen ontmoeten op ons mooie sportpark.

Een heel gelukkig en gezond 2022 gewenst!

Algemeen Bestuur RKVV Bergeijk