Doelpuntrijke overwinning Bergeijk VR1

In een doelpuntrijke wedstrijd wint Bergeijk VR1 met 7-5 van Teisterbanders VR1.

Bergeijk lijkt een vliegende start te maken als Jasmijn van Grotel in 3e minuut de 0-1 maakt en Nina Brugmans in de 6e minuut de 0-2. In de 12e minuut wordt een slechte uittrap van Bergeijk meteen afgestraft 1-2. Als Nina in de 20e minuut een vrijetrap mooi onder de lat schiet lijkt de wedstrijd met 1-3 weer onder controle. Maar ook dit is van korte duur als Teisterbanders even later de 2-3 maakt.

Ook in de 2e helft loopt het niet lekker bij Bergeijk en heeft het veel moeite met een fysiek sterk Teisterbanders. In de 62e minuut maakt Nina de 2-4 met een fraaie lob. Meteen daarna scoort Teisterbanders de 3-4 en 4-4 en is een overwinning nog niet in zicht.

In de 71e minuut komt een bal van Else Sesink bij Jasmijn die aan legt voor de 4-5. Echter is het die zelfde Jasmijn die uit een corner de bal in eigen doel loopt 5-5. Het blijft knokken voor beide teams. Met een hard schot maakt Loes van de wal de 5-6 in de 83e minuut. Jasmijn gooit in de 88e minuut de boel op slot als ze de 5-7 maakt.

Opstelling Bergeijk VR1: Marieke van den Broek, Loes van de Wal, Heike Bernards, Lieve van Hoof (72 Danique Loos), Kris van Lierop, Lotte Das, Lynn van Hoof, Else Sesink, Jasmijn van Grotel, Nina Brugmans, Fem Hakkens (61 Indy van Gestel),