Doelpuntrijke overwinning Bergeijk VR1

In de beginfase van de wedstrijd weet Bergeijk de kansen beter te benutten dan Wilhelmina Boys. Na 18 minuten staat het al 3-0 voor Bergeijk met goals van Lynn van Hoof, een prachtige kopbal van Loes van de Wal uit een corner en een 3e goal door Else Sesink. Voor de resterende tijd van de 1e helft houden de twee ploegen elkaar in evenwicht en is Bergeijk zeker nog niet gewonnen.

Dat is in de 2e helft snel duidelijk want bij de eerste aanval is het al raak voor Wilhelmina Boys 3-1. 10 minuten later maakt Wilhelmina Boys de 3-2 en als in de 68e minuut de 3-3 op het scorebord verschijnt is de spanning weer geheel terug in de wedstrijd. Door een steeds harder waaiende wind wordt het alsmaar lastiger voetballen. Bergeijk herpakt zich echter in de laatste fase van de wedstrijd en creëert meerdere kansen. Als Else in de 71e minuut wordt vastgehouden in het strafschopgebied weet Lynn wel raad met de toegekende penalty, 4-3. Na een aanval over rechts maakt Else in de 84e minuut de 5-3 en is de uithanden gegeven voorsprong weer hersteld. In de resterende tijd komt Bergeijk niet meer in gevaar en behaalt het een verdiende overwinning.

Opstelling Bergeijk VR1

Marieke van den Broek, Kris van Lierop, Heike Bernards, Loes van de Wal, Danique Loos, Lotte Das, Lynn van Hoof, Else Sesink, Jasmijn van Grotel, Fem Hakkens (52 Indy van Gestel), Nina Brugmans.