Diverse bestuurswisselingen RKVV Bergeijk op komst

Aankomend seizoen 2019/2020 vinden er diverse wisselingen plaats binnen het Algemeen Bestuur van RKVV Bergeijk. Zo neemt Fons Sengers afscheid in zijn rol als Voorzitter Voetbalzaken / Technische Zaken. Fons heeft in november van dit jaar de maximale twee termijnen erop zitten. Op de Algemene Leden Vergadering (ALV)  van vrijdag 15 november draagt het bestuur Mat Cuypers voor in de rol als Voorzitter Voetbalzaken. Op zijn beurt verlaat Mat Cuypers zijn post als Voorzitter Jeugd. Voor deze functie wordt Jeroen van Hout voorgedragen. Jeroen start ​vanuit praktische redenen zijn functie al vanaf het begin van komend seizoen. 

 

Ook huidig Voorzitter Communicatie Dennis Tummers houdt per november 2019 op met zijn huidige rol binnen het bestuur. Hij heeft dan een termijn van 3 seizoenen als ‘nieuwbakken’ functie Voorzitter Communicatie erop zitten. Voor zijn rol is Bart Free bereid gevonden om het stokje over te nemen. Bart zal onder meer de focus houden op de overgang naar digitale communicatie via meerdere kanalen, zoals de Voetbal.nl-app, en daarnaast coördinerend zijn voor diverse commissies op gebied van interne communicatie en communicatie met leden

 

De overige leden van het Algemeen Bestuur blijven aan. Daarbij blijft Bart Reuter Voorzitter RKVV Bergeijk, Jack Hoeks Penningmeester, Jac Slenders Voorzitter Senioren en Jan Kuijken op Personeelszaken. Wil Wils ondersteund het AB momenteel op secretariële zaken. Rob Vermeulen is sinds afgelopen seizoen gestart op Commerciële zaken.