Dik verdiende overwinning Bergeijk 1

Een dik verdiende grote overwinning voor Bergeijk. Voor rust werd de basis hiervan gelegd door een consequent optredende verdediging en een aanval die regelmatig kansen creëerde. Acht kreeg voor rust geen enkel schot op goal en Bergeijk benutte 2 kansen. Rust 2-0. Na rust kon Bergeijk uitlopen naar 0-5 waarna Acht nog de eer redde met de 1-5.

In de 10e minuut kreeg Pieter Michielse al een behoorlijke kans maar vond de de Acht-keeper op zijn weg. In de 18e minuut brak Jari Kok vanaf rechts door. Zijn harde inzet werd gekeerd door de keeper maar de inzet van Stijn Cuypers die daarop volgde was niet te houden (0-1). In de 31e minuut was Piet Michielse wederom dichtbij een doelpunt maar zijn inzet werd gekeerd door de goede Acht-keeper. Vlak voor rust was Piet Michielse dan toch een keer succesvol. Colin Bergmans zette goed voor en Piet Michielse maakt het karwei af (0-2) .

Vier minuten na rust lag er de 0-3 al in toen Stijn Cuypers een vrije trap vanaf 35 meter in de hoek pegelde. Hierna organiseerde Acht de eerste (eigen) mogelijkheid van de wedstrijd. Na een corner werd de inzet met het hoofd nog uit de uiterste hoek gehaald door de oplettende Bergeijk-keeper Daan Bauhaus. In de 54e minuut ontsnapte Colin Bergmans aan zijn verdediger en hij maakte geen fout en plaatste de bal in de hoek (0-4). Een paar minuten later lag er ook de 5e in toen Jari Kok nog net , voordat de keeper kon ingrijpen, de bal overspeelde naar  Stijn Cuypers die nu makkelijk kon scoren (0-5). In de 71e minuut gelukte het de thuisclub een doelpunt te scoren. De harde inzet was onhoudbaar. In de 75e minuut moest Stijn Cuypers van de lijn redden om het 2e doelpunt van Acht te voorkomen. Hierna kon Bergeijk de wedstrijd makkelijk uitspelen.

Opstelling Bergeijk: Daan Bauhaus, Jop Lavrijssen, Ruud Willems, Jop van Veldhoven, Rik Daams, Roy Veraa, Ward Cox, Stijn Cuypers, Jari Kok, Piet Michielse en Colin Bergmans. Invallers: Huib Gijsbers, Stijn Cox en Lars Luijten.